AK Parti, Av. Durmuş Küçük'le yola devam dedi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerde Elbistan Belediye Başkanlığı mevcut başkan Av. Durmuş Küçük’le yola devam dedi. Resmi açıklamanın ardından Elbistan Belediyesi’nin önüne gelen Başkan Küçük, kendisini karşılayan coşkuluğu kalabalığa yaptığı konuşmada, hizmet yolunun hiçbir şekilde kesilemeyeceğinin altını çizdi.

Durmuş Küçük’ün tekrar aday gösterilmesinin ardından Elbistan Belediyesi’nin önüne yüzlerce kişi toplandı. Bir süre sonra Cumhuriyet Meydanı’na gelen Elbistan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Av. Durmuş Küçük, ‘Dik dur eğilme, Elbistan seninle’ sloganları ile karşılandı. Kendisini tebrik etmek isteyenlerin yoğun ve büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Küçük, daha sonra Mehmet Akif Ersoy Belediye Evi önüne geçti. Burada kendisini karşılayanlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Küçük, Elbistan’ı daha iyiye götürmek için yemin etti. Konuşması sık sık tekbirlerle ve sloganlarla kesilen Başkan Küçük,

“Allah’ın izniyle, inşallah, Allah dilerse seçimleri kesinlikle kazanacağız. Seçimleri kazanacağımızdan hiç kimsenin, hiçbirinizin, hiçbir Elbistanlının zerre kadar tereddüdü olmasın. Sizlerdeki bu sevgiyi ve ilgiyi tüm memleketim adına kabul ediyorum. Elbistan’daki bu büyük hizmet yürüyüşünün önünde hiçbir şekilde asla duramayacaklar. Ne yaparsa yapsınlar, nasıl çalışırlarsa çalışsınlar, nasıl belden aşağı vururlarsa vursunlar, biz bildiğimizden dönmeyiz. Hizmet için buradayız. Biz, Elbistan’a hizmet yaptık. Bu suçsa bunu da kabul ediyoruz” dedi.

Seçim sürecinde yapılacak kara propagandalara itibar edilmemesini isteyen Başkan Küçük, “Ben, sizin evladınızım, sizin kardeşinizim, size hizmet için 5 yıl önce yola çıktım. Her şeyimi almak istiyorlar. Neyim var neyim yok yolumu kesmek istiyorlar. Bu hizmet yolunda yolumuzu inşallah hiç kimse hiçbir şekilde kesemeyecek. Bir istirhamım var. Seçime 68 gün var. 68 gün boyunca hep birlikte el ele vererek, gönül gönüle vererek, hiçbir yalan propagandaya inanmayarak bildiğimizi yaparak yaşadığımız memleketi daha iyi bir hale getirmeye yemin ediyoruz. Yemin olsun” şeklinde konuştu.

Hizmet için yola devam edeceklerini vurgulayan Başkan Küçük, “Bu gün bu saat, Adalet ve Kalkınma Partimizin ikinci dönemi için adaylığı tevcih edildi. Diğer aday adayı arkadaşlarda kardeşlerimizdir. Hiçbir farkımız yok. Gönüllerimizdeki yerleri bambaşka. Bizim, çıktığımız yol hizmet yoludur. İnşallah bu yolu tamamlayacağız. Elbistan’ın dinamizmi burada, geleceği burada. İnşallah çok iyi günler bekliyor. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Mehmet Akif Ersoy Belediye Evi bahçesinde Kur’an-ı Kerim okundu ve Başkan Küçük, uzun süre tebrikleri kabul etti.

IP : 54.224.158.39