Belediye Başkanımızdan İlk Açıklama
Değerli Elbistanlı Hemşehrilerim, Bu gün 21 Ocak 2014 tarihi itibariyle Partimiz şahsımı tekrar Elbistan Belediye Başkanı adayı olarak belirlemiştir. Bundan dolayı başta Sayın Başbakanımıza ve Sayın Milletvekilimiz Mahir Ünal Beyefendiye,diğer bölge millet vekillerimize parti il ve ilçe teşkilatlarımıza ve bu işe gönül vermiş bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

Değerli Elbistanlı Hemşehrilerim,

Kardeşlerim,

Sloganımız durmak yok yola devam idi. Hizmete geldiğimiz 29 Mart 2009 yılından bu yana Elbistan’a bir çok alanda projeler uyguladık. Bu projelerin başında Halk Ekmek, Çevre Yolunun Düzenlenmesi, Şehrin %90 itibariyle tali yollar dahil asfaltlanması, Ceyhan Nehrinin ıslah ve peyzajının yapılması, onlarca yeni park alanlarının oluşturulması, 100 km nin üzerinde şehrin içme suyu alt yapısının yenilenmesi, şehir içi trafik akışının yeniden en uygun şekilde düzenlenmesi ve trafiğin rahatlatılması, şehir içi ulaşımı için belediye otobüslerinin temini, Ceyhan nehrine yeni köprüler yapılması, belediye bütçesinin iktisatlı ve doğru kullanılması yöntemiyle bütçenin önceki döneme göre dört kat artırılması, belediye kaynaklarının doğru kullanılarak işsizliğin önlenmesi için yeni istihdam alanlarının oluşturulması, belediye’ ye bir çok yeni iş makinasının alınması ve bunlar aracılığıyla bir çok hizmetin ucuza mal edilmesi, Elbistan’a 7.000 m2 üzerine kültür merkezinin temelinin atılması, 1.500.000 adet her yıl çiçeklendirme yapılması, 60.000 metre kaldırım yapılması, 80.000 metre direnajın yapılması, şehir temizliğinin en ucuz ve en kaliteli şekilde icra edilmesi, mezarlıkların her türlü bakım ve onarımların yapılması gibi bir çok konuda hizmetler yapılmıştır ve yapılmaya devam edilmektedir.

Muhterem Elbistanlı Kardeşlerim,

Biz Elbistanımızı küçük bir kasaba görünümünden bir kent görünümüne dönüştürmeyi amaçladık. Bu hedefimiz belli bir oranda çok şükür gerçekleşti. Ancak Elbistanda maalesef bütün hizmetlerin bir şekilde durmasını isteyenlerde var. Bu kişiler” Elbistan’ın yeniden inşası hareketini durduralım da bu siyaset yoluyla olur,olmazsa siyaset dışı yollarla da olur şeklinde” her türlü yolu kendilerine mubah görmektedirler. Allah’a sığınarak şunu açıkça ifade etmeliyim ki biz Elbistan’ın gelişmesi ve önünün geri dönülmez bir şekilde açılması için gereken her türlü çalışmayı yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.

Kardeşlerim;Elbistan’a yapılacak daha bir çok hizmet olduğu için gece gündüz çalışmamız gerekmektedir. Bu nedenle, tekrar Ak Parti Elbistan Belediye Başkan adayı olarak şahsımıza teveccüh gösteren Sayın Başbakanımıza, Sayın Milletvekilimiz Mahir Ünal Bey’e ve tüm parti il, ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ederim.

Elbistan Belediye Başkanı

Av. Durmuş Küçük.