Belediye Başkanımızdan Bayram Mesajı
Elbistan Belediye Başkanımız Durmuş Küçük Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Belediye Başkanımız Durmuş Küçük mesajında, Bayramlardaki birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımızın olduğunu söyledi.

Elbistan Belediye Başkanımız Durmuş Küçük, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“11 Ayın Sultan Ramazan-ı Şerif sonrası Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Tüm dünyada yaşanan olaylara baktığımızda Müslüman aleminin bayramlardaki birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacı bulunmaktadır. Bu vesile ile başta tüm hemşerilerimiz olmak üzere bütün Müslüman aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

IP : 54.81.46.194