Ülkemizin, Devletimizin ve Milletimizin İstikrarı İçin EVET
Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Küçük yaptığı açıklamada, anayasa değişikliği referandumunda şahsı ve temsil ettiği kurum adına kararımızın 'evet' olduğunu açıkladı.

Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Küçük yaptığı açıklamada, anayasa değişikliği referandumunda şahsı ve temsil ettiği kurum adına kararımızın 'evet' olduğunu açıkladı.

Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Küçük yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımızın bizler devamlı izindeyiz. Cumhurbaşkanımız büyük bir devlet adamıdır. 2001 yılından bu yana aktif siyasete devam etmektedir. Bizim onunla olan gönül birlikteliğimizde devam etmektedir. Bu nedenle yapılacak referandumda oyumuzu evet olarak kullanacağız ve desteklerimizi göstereceğiz.

Ülkenin, devletimizin ve milletimizin istikrarı için düzenlenen yeni anayasa paketinde 'evet' çıkması halinde ülkemiz, milletimiz ve devletimiz bundan sonraki süreçte çok daha istikrarlı bir şekilde yol alacaktır ve ülkemizin önü daha da açılacaktır diye konuştu.

IP : 54.157.200.1

ERENNUR ECZANESİ (29-03-2017)