Belediye Başkanımız Şehircilik Şurasına Katıldı
Elbistan Belediye Başkanımız Durmuş Küçük, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen ‘Şehircilik Şurası’ toplantısına katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Şehircilik Şurası’na Elbistan Belediye Başkanımız Durmuş Küçük’te katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan Şehircilik Şurası’nda, Şehirlerimizde Kimlik, Planlama ve Tasarım, Kentsel Dönüşüm, Şehirleşme, Göç ve Uyum, Şehirleşmenin Yeni Vizyonunda Yerel Yönetimlerin Rolü konuları ele alındı.

Şehircilik Şurası sonrası bir açıklama yapan Elbistan Belediye Başkanımız Durmuş Küçük, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmacı olarak katıldığı Şehircilik Şurası’na katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımıza bizleri Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ağırladığı için çok teşekkür ederim. Yapılan Şura’da, Şehirlerimizde Kimlik, Planlama ve Tasarım, Kentsel Dönüşüm, Şehirleşme, Göç ve Uyum, Şehirleşmenin Yeni Vizyonunda Yerel Yönetimlerin Rolü konuları ele alındı. Medeniyetimizin ve geleneksel kültürümüzün sürdürülebilmesi için, doğal ve tarihi dokunun korunup gelecek nesillere aktarılabilmesi için, yepyeni bir anlayış ile düzenlenen bu Şehircilik Şurası ile şehirlerimiz yepyeni bir çehreye kavuşacaktır. Çok verimli bir toplantı olduğunu özellikle söylemek isterim. Bu süreçten sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın da takibi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın çalışmaları daha da hızlanacaktır. Ben tekrar Sayın Cumhurbaşkanımıza bu toplantı nedeniyle teşekkürlerimi sunar, vatanımıza milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.

IP : 54.162.136.26

YENİ ECZANE (25-05-2017)