İstikrar ve İstikbal İçin EVET Demeliyiz
Elbistan Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Küçük, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Belediye Personelimiz ile birlikte bir araya gelerek 16 Nisan tarihinde yapılacak olan Referandum’da EVET çıkması için elimizden geleni yapacağız dedi.

Belediye Düğün Salonunda yapılan toplantıda konuşan Elbistan Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Küçük, “Allah nasip etti, halkımız teveccüh gösterdi, bir çok hemşerimiz gayret etti. 8 yıldır Elbistan'ımızda bir çok işler yaptık. Bir çok başarılara imza attık. 2009-2014 yılları arasında Elbistan'da 25 yıllık bir çalışma yaptık. Belediye başkanlığı makamı siyasi bir makamdır. Bizler buralara tayin yolu ile gelmedik. Demokrasinin bir gereği olarak seçimle geldik. Bu nedenle siyasi hadiselerde bizde kendimize göre bir tavır, bir duruş sergilememiz gerekiyor. 16 Nisan'da yapılacak anayasa referandumu ile ilgili oyumuz, çalışmalarımız ve gayretimiz 'evet' olduğu yönündedir. Bunu birkez daha açıklama ve deklare etmek için buradayız.

İSTİKRAR İÇİN EVET

"Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, memleketimizin istikrarı, güveni ve huzuru için bir anayasa referandumu ile ilgili konuda evet olması yönünde gayretler göstermektedir. Cumhurbaşkanımız bulunduğu konum itibariyle devletimizi ve milletimizi şahsında temsil etmektedir. İstikrar için, güven için, huzur ortamı için, gelecek için, evet olması inşallah kaçınılmazdır. Çünkü siyasi istikrar, iktisadi istikrarla beraber ancak devam edebilir veya bozulabilir. Geçmişte sık sık hükümetlerin değişmesi bir çok siyasi darbeler yapılması siyasi istikrarın bozulması hemen peşinden iktisadi ekonomik istikrarında bozulmasını getirmiştir. Tersinden baktığımız zaman dış devletler bir çok politika ve entrikalarla içimizdeki uzantılarıyla iktisadi ve ekonomik istikrarı bozduktan sonra hükümeti değiştirip siyasi istikrarıda bozmaktadırlar. Bu durumun gerek ülkemizde gerekse dünyada bir çok örnekleri mevcuttur.

SURİYE GİBİ OLMAMAK İÇİN EVET

Eğer idare sağlıklı karar alamazsa hükümette istikrar devam etmezse siyasi istikrar olmazsa hemen peşinden iktisadi ve ekonomik istikrar bozulur. Ondan sonrada siyasi çalkantılar başlar. Türkiye Cumhuriyeti devleti büyük Türkiye devleti olarak güçlü yenilmez iktisadi ve siyasi gücü yerinde hür ve bağımsız, muzlum milletlerini koruyan bir büyük devlet olarak kıyamete kadar inşallah yaşayacaktır. Onun için evet, istikrar için evet, Suriye gibi olmamak için evet, Irak gibi olmamak için evet, Avrupa'ya karşı dik durmak için 'evet' diyoruz" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

IP : 54.80.137.187