Belediyemizde Bayramlaşma Programı
Ramazan Bayramı münasebetiyle Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Küçük, Belediye personelimiz ve hemşehrilerimizin katılımı ile bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Ramazan Bayramının 2. Günü gerçekleştirilen belediyemiz bayramlaşma programı, Başkanlık makamında gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Küçük, Belediye Personelimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Bayramlaşma programında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Küçük, başta Elbistanlı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutladı.

Toplam Ziyaretçi : 1531978
IP : 54.81.73.2