Asfaltlama Sezonumuz Başladı
Elbistan Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Küçük, asfaltlama sezonunun başladığını belirterek, bu dönem içerisinde 300 bin metrekare sıcak karışımı asfaltlama yapılacağını belirtti.

İlk Hedefimiz 300 Bin Metrekare Sıcak Karışım Asfalt

Elbistanımız da Toz ve Çamur Tarih oldu

İlk olarak Battalgazi Mahallesi Paşalık Caddesinde start veren asfaltlama çalışmalarımız öncesi bir açıklama yapan Belediye Başkanımızı Sayın Durmuş Küçük, “Daha önce tozu ve çamuru ile bilinen Elbistan, bizim dönemimizde bu anlayış tarihe karıştı” dedi.

Belediye Başkanımız Durmuş Küçük konuşmasının devamında, “Değerli Elbistan halkımız öncelikle henüz yeni geçmiş olan mübarek Ramazan Bayramınızı tekraren kutluyorum. Asfalt sezonumuz elhamdülillah başladı ve bu yılki hedefimiz 300 bin metrekaredir. Belediyecilik anlayışı olarak asfalta çok önem veren bir belediyeyiz. Daha önceden 300 km’lik sıcak karışım asfaltımızı tamamladık. Elbistanımız daha önce tozu ve çamuru ile meşhurdu, bu anlayış hizmet dönemimiz ile tarihe karıştı. Battalgazi mahallemiz önemli bir mahallemizdi ve yolları yıpranmıştı bizlerde ilk olarak bu mahallemizden başladık. İnşallah hava şartları müsaade ettikçe ekim ayına kadar şehir içinde ve yeni mahallelerimizde sıcak karışımı asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

IP : 54.81.46.194