Belediye Başkanımızda Şehit ve Gazilere Ziyaret
Elbistan Belediye Başkanımız Av. Durmuş Küçük, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında Elbistan Şehit ve Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

15 Temmuz darbe girişimin birinci yıldönümü nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı çerçevesinde Elbistan Belediye Başkanımız Durmuş Küçük, Elbistan Şehit ve Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkanımız, Elbistan Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Sayın İlyas Kebeli ve Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Sayın Taki Tabancı karşıladı. İlk olarak söz alan Elbistan Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı İlyas Kebeli, “Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Küçük’e bu anlamlı ziyareti nedeniyle teşekkür ederim. Özellikle dernek binamızın tahsisi ve yenilenmesi konusunda bizlere çok yardımcı oldu. Bu gün hain darbenin birinci yıldönümü. Bu hainler bu aziz milletin dik duruşu olduğu sürece asla amacına ulaşamayacaklardır. Cenabı Allah milletimizi ve devletimizi her daim korusun” ifadelerini kullandı.

Daha sonra söz alan Elbistan Belediye Başkanımız Durmuş Küçük ise, “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında bu gün Elbistan Şehit ve Gaziler Derneği Başkanımız Sayın İlyas Kebeli ve Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Sayın Taki Tabancı ile şehit ailelerini ziyaret ettik. Şehit ve gazilerimiz bu ülken için hayatını ve vücutlarını ortaya koyarak, bu ülkenin her daim bölünmez bütünlüğünü sağlamışlardır. Ülke olarak şehit ve gazilerimize her zaman bir minnet borcumu vardır ve daima olacaktır. Ben tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Ayrıca gazilerimize de hayatları boyunca sağlık ve huzur diliyorum” ifadelerini kullandı.

Program sonrası Elbistan Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı İlyas Kebeli ve Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Taki Tabancı, desteklerinde dolayı Belediye Başkanımız Durmuş Küçük’e plaket takdiminde bulundu. Ziyaret Şehit Aileleri ve Gazilerimiz ile çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

IP : 54.81.46.194