Belediye Başkanımızdan 15 Temmuz Teşekkürü
Elbistan Belediye Başkanımız Av. Durmuş Küçük, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün yıl dönümünde demokrasi meydanlarını boş bırakmayan ve demokrasimize sahip çıkan Elbistanlı hemşerilerimize teşekkür etti.

15 Temmuz hain darbe girişimin birinci yıl dönümünde, Elbistan'da demokrasi meydanını dolduran vatandaşlara teşekkür eden Elbistan Belediye Başkanımız Av. Durmuş Küçük, " Halkın iradesi üzerinde hiç bir irade yoktur" dedi.

Elbistan Belediye Başkanımız Av. Durmuş Küçük yaptığı açıklamada “Sizlere, demokrasimize, sayın Cumhurbaşkanımıza, halkımızın iradesine, hükümetimize bir yıl önce o zor saatlerde hep beraber sahip çıktığınız için tekraren seney-i devriyesinde teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyor ve şehitlerimize Cenab-ı haktan rahmet diliyorum . Allah’a şükür ki kökü dışarıda olan bu hain örgüt başarılı olamadı.Bir yıl önce bugün, bu saatlerde daha henüz büyük devlet adamı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı yapılmamışken, belki de Türkiye’de belki de sadece Elbistan’da bizler hep beraber Demokrasi meydanına buradan yürümüştük ” ifadelerine yer verdi.

“ Halkın iradesi üzerinde hiçbir irade yoktur ”

Demokrasinin ve halk iradesin önemine değinen Belediye Başkanımız Durmuş Küçük, “ Ne için buradayız ? Büyük devlet adamı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için, demokrasi için, halkımız için, istikrar için buradayız. Sayın Cumhurbaşkanımız diyor ki; halkın iradesi üzerinde hiçbir irade yoktur diyor ve doğru söylüyor. Ve yine bir yıl önce olduğu gibi Demokrasi meydanlarını boş bırakmayarak milletin iradesine sahip çıkan Elbistanlı hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyor, hepsinden Allah razı olsun diyorum” şeklinde ifadelerini belirtti.

Toplam Ziyaretçi : 1531979
IP : 54.81.73.2