İlçe Genelinde Kapalı Yolumuz Bulunmamaktadır
Belediyemiz karla mücadele ekipleri, ilçe genelinde sabaha karşı başlayan yoğun kar yağışının ardından çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar sonrası ilçe genelinde kapalı yol bulunmamaktadır.

Belediyemiz tarafından oluşturulan ekipler tarafından şehir merkezindeki kaldırımlarda kar küreme çalışmaları yapıldı. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve yollarda oluşan buzlanmaya karşı önlem alan Elbistan Belediyesi karla mücadele ekipleri ayrıca şehir içerisindeki ulaşımı rahatlatmak içinde tuzlama ve yol kürüme çalışması yaptı.

İlçemiz genelinde sabah karşı başlayan yoğun kar yağışı öncesi meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda karla mücadele ekiplerimiz hazır hale getirildi. Sabah saat 05:00 gibi başlayan kar yağışı ile birlikte hareket geçen ekiplerimiz, 4 Jcb,2 Greyder,2  Loder, 1 Tuzlama aracı ve yaklaşık 50 personelle yol açma, tuzlama ve kaldırım temizleme işlemlerini gerçekleştirdi. İlçemiz genelinde şu an itibari ile kapalı her hangi bir yol, cadde, kaldırım bulunmamaktadır.

IP : 54.224.220.72

Elbistan Belediyesi Basın Yayın 2018 | Bütün Hakları Elbistan Belediyesi'ne aittir.