Belediye Başkan Vekilimizden Öğretmenler Günü Ziyaretleri
Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Çevik ile yönetim kurulu üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Karamağra İlkokulu ve Elbistan Akşemsettin Sağlık Meslek Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Vekili Tıraş " İnşallah sizler bu vatana nice Recep Tayyip Erdoğanlar yetiştireceksiniz" dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yapılan ziyaretlerde öğretmenlere ve öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

İlk olarak Karamağra İlkokuluna yapılan ziyarette Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Çevik, öğretmelerin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak hediye takdiminde bulunuldu. Öğrencilerinde unutulmadığı ziyarette, öğrencilere oyuncak, futbol topu gibi hediyeler ikram edildi.

Daha sonra Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Çevik, Elbistan Akşemsettin Sağlık Meslek Lisesi'ni ziyaret ederek burada da öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlandı.

Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, her iki okulda da okul müdürleri ile görüşerek okulun eksiklerinin tamamlanacağını belirterek, "Bizleri yarınlara hazırlayan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü canı gönülden kutluyorum. İnşallah sizler bu vatana nice Recep Tayyip Erdoğanlar yetiştireceksiniz. Bir ülkenin en temel değeri eğitimdir. Sizler de bu neferin en büyük temsilcilerisiniz. Hepinizin bu özel gününü tekrar kutlar görevlerinizde başarılar dilerim" dedi.

Sayfa gösterimi : 4204621
IP : 35.175.190.77

Elbistan Belediyesi Basın Yayın 2018 | Bütün Hakları Elbistan Belediyesi'ne aittir.