Elbistan Spor'dan Hayırlı Olsun Ziyareti
Elbistanspor Başkan’ı Sertan Davdav, Teknik Direktör Mutlu Doğan, Yönetim Kurulu ve Futbolcular, Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş’a görevinde başarı dileklerini iletmek üzere ziyarette bulundular.

Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş; “ Bu nazik ziyaretinizden dolayı öncelikle çok teşekkür ederim. Elbistan Belediyesi olarak Elbistanspor’umuz için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu takımı çok iyi yerlere getireceğiz” dedi.

Elbistanspor’un, Elbistan açısından ve belediye açısından önem arz ettiğini vurgulayan Başkan Vekili Tıraş; “Elbistanspor bizim için çok önemli, çok kıymetli. Çünkü belediye olarak, şehir olarak bizim tanıtımımızda çok önemli görevler üstlenmekte. Bu yüzden Elbistanspor için belediye olarak tüm imkânlarımızı seferber edeceğimizi ve Elbistanspor için kapımızın her zaman açık olduğunu bilmenizi istiyorum.” şeklinde konuştu.

Sayfa gösterimi : 4204606
IP : 35.175.190.77

Elbistan Belediyesi Basın Yayın 2018 | Bütün Hakları Elbistan Belediyesi'ne aittir.