Elbistan Başkan Vekili Ahmet TIRAŞ, yapılan hizmetleri yerinden inceledi.
Başkan Vekili TIRAŞ, Kış şartlarının giderek artmasından kaynaklanan sorunların baş göstermesi ve Elbistan Belediyesinin acil eylem planı çerçevesinde çarşı merkezi başta olmak üzere bazı köy ve kasabalarda yapılan çalışmaları yerinden inceledi.

Yapılan çalışmalar kapsamında Çatova Mahallesinde yapılan çalışmaları inceleyerek geziye başlayan Başkan Vekili TIRAŞ; “ Hiçbir vatandaşımızın ayağına çamur değmeyecek. Elimizden geleni en hızlı şekilde tamamlayarak, kışın vatandaşımızı mağdur etmeceğiz” dedi. Daha sonra ise Çatova Mahalle Muhtarı ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Başkan Vekili TIRAŞ; Allah’ın izniyle her sıkıntının üstesinden geleceğiz, Ne gerekiyorsa, ne sıkıntınız varsa başlar tacı, kapımız her zaman sizlere açık” diye konuştu.

Çarşı merkezinde yapılan çalışmaları da gözleyemeyen Başkan Vekili Tıraş; “ Büyükşehir belediyesiyle beraber el ele, kol kola vererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doğalgaz çalışmasından kaynaklanan çukurların birçoğunu tamamladık. Kalan yerleri de en hızlı şekilde tamamlayacağız” şeklinde düşüncelerini belirtti.

Sayfa gösterimi : 4204614
IP : 35.175.190.77

Elbistan Belediyesi Basın Yayın 2018 | Bütün Hakları Elbistan Belediyesi'ne aittir.