Meclis Üyelerimiz İle İstişare Toplantısı
Elbistan Belediyesi Meclis Üyeleri ile İstişare Toplantısı, Elbistan Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Elbistan Belediyesi Acil Eylem Planı çalışmaları hakkında, Elbistan Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş tarafından meclis üyelerine istişare toplantısında bilgiler verildi.

Konu hakkında açıklama yapan Elbistan Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş, "Belediyemiz Acil Eylem planı çalışmaları kapsamında bu güne kadar yapılan çalışmalar ve önümüzde ki süreçte planlanan projeler hakkında, Belediyemiz Meclis Üyeleri'ne bilgi vermek için istişare toplantısı gerçekleştirdik. Burada ki amacımız hem Milliyetçi Hareket Partisi hem de AK Parti Meclis Üyelerimiz ile birlikte Elbistan'a ne yapabiliriz. En başta söylediğimiz gibi Elbistan Belediyesinde ben yok biz varız. Bu şiarla tüm çalışmalarımız hız kesmeden devam ettiriyoruz. Bu gün de tüm meclis üyelerimizin görüş ve önerileri nelerdir, bu süreçte bizlere nasıl katkı sağlayabilirler bunları detaylı bir şekilde konuşma fırsatımız oldu. Biz birlikten kuvvet doğar anlayışı ile hep birlikte hareket edeceğiz. Bu gün bu toplantıya katılan ve bizlere verdikleri değerli bilgilerden dolayı tüm meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Sayfa gösterimi : 4204644
IP : 35.175.190.77

Elbistan Belediyesi Basın Yayın 2018 | Bütün Hakları Elbistan Belediyesi'ne aittir.