Belediye Başkanımız TKİ Personelini Dinledi
Elbistan Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş ve Elbistan AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur ile beraber AK Parti İlçe Teşkilatında, Afşin-Elbistan A Termik Santrali ve Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) Kömür İşletmesi kurumlarının Çelikler Holding’e devri nedeniyle işçilerin yaşamış olduğu sorunları dinledi.

İşçilerin belirsizlik nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları dinleyen Başkanımız Ahmet Tıraş, “Cuma günü Kahramanmaraş AK Parti Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör Bey’in tanıtım toplantısındaydım. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Milletvekilimiz Sayın Mahir Ünal Bey’de katıldı. Bu toplantıda bizzat Milletvekilimiz Mahir Bey açıklama yaparak hiçbir işçinin mağdur edilmeyeceğini söyledi. Bizde bu doğrultuda hiçbir işçimizin mağdur edilmeyeceğini söyleyebiliriz” dedi.

Gerekli yerlerle gerekli görüşmeler yapılarak bizzat Çelikler Holdingle görüşerek bu belirsizliği ortadan kaldıracaklarını söyleyen Başkanımız Ahmet Tıraş, “ Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) bünyesindeki kamu işçilerinin bölgede istihdam edilebilmesi için Afşin Elbistan Linyitleri Takip Koordinasyon ve İşletme Müdürlüğü adı altında bir birim oluşturuldu. Şimdilik işçilerle alakalı olarak bildiğimiz bu. 1994 yılında Tansu Çiller döneminde Afşin-Elbistan A Termik Santrali satılmıştı. Daha sonra iptal edildi. Biz AK Parti olarak 2002’de iktidara geldiğimiz günden bugüne sürekli satılmasını engellemeye çalıştık. Şimdi bir sorun varsa ortada yine bunu çözecek kişiler ve kurum biziz. Dışarıdaki bilgi kirliliğine itibar etmeyin. En yakın süreçte gerekli bilgileri edinerek, sizlerle parti binamızda buluşup istişare edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sayfa gösterimi : 4204643
IP : 35.175.190.77

Elbistan Belediyesi Basın Yayın 2018 | Bütün Hakları Elbistan Belediyesi'ne aittir.