Kaldırım İşgali Denetimlerimiz
Elbistan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile yapmış olduğu ortak çalışma ile ilçe genelinde kaldırım işgalini denetimlerini gerçekleştirdi.

Kaldırım işgalinin önüne geçmek için çalışma başlatan Elbistan Belediyesi İlçe genelinde denetimlerini hızlandırdı. Denetimler ile esnaflar uyarılarak vatandaşlarımızın yaşam alanına müdahale edilmemesi istendi.

Denetimler hakkında bilgi veren Elbistan Belediyesi Zabıta Müdürü Oktay Ölker, " Elbistan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile ortak hareket, ilçemiz genelinde ki esnaflarımız kaldırım işgaline karşı uyarıldı. Tabi bu denetimleri gerçekleştirirken esnaflarımızı da mağdur etmeden 1 metre sınırını aşmamaları konusunda uyardık. Ayrıca esnaflarımız ürünlerinin üzerlerinde fiyat etiketinin olması gerektiği hususunda da bilgi verdik. Kaldırım işgali ve fiyat etiketine uymayan iş yerleri hakkında 5326 sayılı kabahatler kanununa istinaden cezai işlem yapılacaktır. Denetimlerimiz aralıksız olarak devam edecektir. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşamlarının devam ettirilmesi için denetimlerimiz 7/24 aksatılmadan devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

Sayfa gösterimi : 4204654
IP : 35.175.190.77

Elbistan Belediyesi Basın Yayın 2018 | Bütün Hakları Elbistan Belediyesi'ne aittir.