Belediye Başkanımızdan Açık Pazara Ziyaret
Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş, Açık Sebze Meyve Pazarını ziyaret ederek esnaflar ile görüştü.

Açık Sebze ve Meyve Pazarı esnafını ziyaret eden Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş, esnaflarımızın istek ve taleplerini dinledi.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş, "İlçemiz genelinde faaliyet gösteren bir çok yeri ziyaret ederek buralarda bulunan esnaflarımız ile görüşüyoruz. Bu gün de Açık Sebze ve Meyve Pazarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımız ile görüşerek sorunlarını dinledik. Elbistan hepimizin katkıları ile büyüyeceğine inanıyoruz. Bu amaçla bir çok kurum kuruluş, sivil toplum kuruluşları ile sık sık istişare yapacağız. Ben bu sıcak karşılamadan dolayı esnafımıza çok teşekkür ediyor, hepsine bol kazançlar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Sayfa gösterimi : 4204658
IP : 35.175.190.77

Elbistan Belediyesi Basın Yayın 2018 | Bütün Hakları Elbistan Belediyesi'ne aittir.