"Bir Tane Yavrumuz Üşüse Bizim Ciğerimiz Üşüyor"
Belediyemizce ilçe genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bot yardımında bulundu. Programda konuşan Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş, "Bir tane yavrumuz üşüse bizim ciğerimiz üşüyor" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen yardım programına Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Beyazıt, AK Parti Kadın Kolları Dilek Çevik ve okul müdürleri katıldı.

Programda ilk olarak söz alan Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş, "Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortak çalışarak ilçe genelinde 700 ihtiyaç sahibi öğrencimiz olduğu  belirlendi. Bizlerde bir tane yavrumuz üşüse bizim ciğerimiz üşüyor anlayışı ile 700 çift bot siparişi verdik.  Bu botları bu gün Milli Eğitim Müdürümüze takdim ediyoruz. Önümüzdeki haftalarda da kabanlarımız geliyor inşallah. Bunları da yine ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştıracağız inşallah. Elbistan belediyesinde yok yok, Elbistan belediyesinin maddi problemi de yok. Bunları aştık Allah’a şükür, bu tür sosyal aktivitelere de devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Daha sonra söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Beyazıt ise, "Elbistan belediyemizin kültürel faaliyetleri kapsamında eğitime destek olmak adına bugün 700 bot bizlere teslim etti. Tabi bizlerde ihtiyacı olan öğrencilerimizi önceden belirlemiştik. Okullarımıza teslim edip bu botları öğrencilerimize ulaştıracağız. Sadece belediyemiz ile giyecek anlamında değil,  inşallah eğitimin diğer alanlarında da iş birliği yapacağız. Yakın bir zamanda başkanımızın bilgisi dahilinde protokolleri imzalayıp ilçe genelinde 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerimize 4 adet deneme planlıyoruz. Tabi eğitim tek taraflı değil, saç ayağı çok bunun en büyük ayağı belediyemiz olacak inşallah. Bundan sonraki süreçte de belediyemizden eğitim alanında her türlü desteği alacağız. Bu noktada başkanımıza, değerli belediye çalışanlarına, ilçe başkanımıza ve kadın kolları başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Program son olarak söz alan AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, "Geçtiğimiz günlerden itibaren Elbistan Belediyesi yeniden Ak Parti Belediyesi  ile birleşti ve ilk günden itibaren Başkan Vekilimiz Ahmet Tıraş ile beraber teşkilatımız olarak bizde sahalara indik. Belediyemizin çalışmaları anlamında asfalt çalışmaları ve diğer çalışmalar da olsun başkan vekilimiz ile beraber bu konulara katılıyoruz. Bugünde Elbistan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğündeyiz. Elbistan Belediyesi Başkan Vekilimizin bu çalışmalarından dolayı  teşekkür ediyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin taleplerini milli eğitim müdürlüğünden alıp ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bu kıs aylarından ulaştırıyor. Bizler gerek parti teşkilatımız gerek milli eğitim müdürlüğümüz gerekse de  belediyemiz olarak her zaman bu gençlerimizin ve  öğrencilerimizin yanında olacağız" dedi.

Konuşmalardan sonra hazırlanan botlar okul müdürlerine teslim edilerek ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderildi.

Sayfa gösterimi : 4204602
IP : 35.175.190.77

Elbistan Belediyesi Basın Yayın 2018 | Bütün Hakları Elbistan Belediyesi'ne aittir.