Belediyemiz Olası Sel Olayına Karşı Seferber Oldu
İlçemiz genelinde görülen yoğun yağış sebebiyle sel olasılığına karşı Elbistan Belediyemiz bir çok noktada seferber olarak önlemlerini arttırdı. Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş tüm çalışmaları takip etti.

Meteoroloji genel müdürlüğü ile istişare içinde olan Elbistan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş'ında talimatı ile tüm imkanlar seferber edildi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş, "İlçemiz genelinde yoğun yağış olacağı bilgisini aktaran Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile sürekli irtibat halinde idik. Dün gece geç saatlerde başlayan yoğun yağmur ile hazırda bekleyen ekiplerimiz harekete geçti. İlçemiz genelinde kot düşüklüğüne inşaa edilmiş yapılar tek tek denetlenerek sel tehlikesi olan yerlerde tedbirlerimiz alındı. Karahasanuşağı'nda yaptığımız incelemeler ile Söğütlü Nehrimizde artacak olan su seviyesinin mahallemize zarar vermemesi için önlemlerimizi artırdık. Tabi bu çalışmalarımıza gerek DSİ gerekse Büyükşehir Belediyemiz tüm imkanlarını sevk etti. Şu anda sel nedeniyle mağdur olmuş ne bir mahallemiz ne de bir vatandaşımız bulunmamaktadır" ifadelerine yer verdi.

IP : 54.83.93.85