Eğitimli Gençlerimiz İle Yerli Ve Milli Ürünlerimiz Daha Da Gelişecektir
Elbistan Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş, AK Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen yerli ve milli ürünler sergisine katıldı. Tıraş, "Eğitimli gençlerimiz ile yerli ve milli ürünlerimiz daha da gelişecektir" dedi.

AK Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen yerli ve milli ürünler sergisine katılan Elbistan Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizde son yıllarda yerli ve milli ürünler her geçen gün artmaktadır. Bu gün bu ürünlerimiz ile ilgili de AK Parti Gençlik Kollarımız resim sergisi açarak bunun tanıtım noktasında önemli bir adım atmaktadır. Ben inanıyorum ki bu eğitimli gençlerimiz ile yerli ve milli ürünler her geçen gün daha da artacaktır.

Türkiye artık eski Türkiye değil. Özellikle savunma sanayi de yerli ve milli ürünler ön plana çıkmaktadır. Ben Gençlik Kollarımıza bu resim sergisi ile yerli ve milli ürünlerin tanıtımında yaptığı katkıdan dolayı çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi

Toplam Ziyaretçi : 1906153
IP : 52.206.226.77