1100 Fidan Toprak İle Buluştu
Belediyemizce organize edilen ve TEMA Vakfı ile Orman İşletme Müdürlüğünün katılımı ile gerçekleştirilen "Benimde Elbistan Dikili Bir Ağacım Olsun" programı kapsamında, Doğan Mahallesi Kıyan Tepesi'ne 1100 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

Programa Elbistan Kaymakamı Özkan Demir başta olmak üzere tüm kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, oda temsilcileri de katıldı. Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş, desteklerinden dolayı her kese canı gönülden teşekkür etti.

Ayrıca Belediyemizce fidan dikim etkinliğine katılan vatandaşlarımıza tarhana çorbası ikramında bulunuldu.

IP : 54.83.93.85