Pınarbaşı eski günlerine geri dönüyor
Belediyemiz tarafından başlatılan Pınarbaşını temizleme çalışmaları kısa sürede etkisini gösterdi. Gözler açıldı su tekrar kaynamaya başladı.

Pınarbaşındaki çalışmaları yerinde inceleyen Elbistan Belediyesi Başkanımız Ahmet Tıraş konuyla alakalı "Dün çalışmalara başlamıştık, yaptığımız çalışmalar kısa sürede etkisini gösterdi ve su tekrar kaynamaya başladı. Su tahliyesi başladıktan sonra yapılan incelemeler sonucu tabanda çok fazla atık olduğu ve bu atıklardan dolayı suyun bir çok noktada kaynamadığı tespit edildi. Şimdi vakumlu bir makine getiriyoruz nehrin tabanını da tertemiz yapacağız ve bu başlattığımız detaylı temizlik çalışması son bulduğunda Elbistan'ımızı tertemiz bir Pınarbaşına kavuşturacağız" dedi.

IP : 54.83.93.85