Hep Birlikte Pınarbaşı İçin
Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş, Pınarbaşı’nda yapılan temizlik çalışmaları hakkında, ilçemiz genelinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK), siyasi parti temzilcilerine ve vatandaşlarımıza bilgi verdi.

Ayrıca Başkanımız Ahmet Tıraş bilgi toplantısı sonrası, Elbistan hepimizin şiarı ile tüm katılımcılar ile bilgi alış verişinde bulunarak Elbistan ve Pınarbaşı için daha iyi neler yapabiliriz konulu istişareler gerçekleştirdi.

Toplam Ziyaretçi : 1906177
IP : 52.206.226.77