Karla Mücadele Çalışmalarımız
Belediyemiz karla mücadele çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Çalışmalar ile merkez ve mahalle yollarında kapalı yol kalmamıştır.

İlçe genelinde sabah saatlerinden itibaren başlayan yoğun kar yağışı sonrası, Belediyemiz karla mücadele ekipleri tüm çalışmalarını devam ettiriyor.

Yapılan çalışmalar hakkında Elbistan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Belediyemizce meteoroloji müdürlüğünden alınan bilgiler sonrası, Fen İşleri Müdürlüğümüz gerekli planlamayı yaparak karın yağması ile birlikte harekete geçti. Kar kürüme araçlarımız, tuzlama araçlarımız, kaldırımlarda elle tuzlama ve temizleme çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. Yirmi dört saat çalışma esasına göre vardiyalı olarak çalışan ekiplerimiz, büyükşehir belediyesi fen işleri müdürlüğü ekipleri ile de koordine içerisindedir" ifadelerine yer verildi.

IP : 54.83.93.85