Gri Koç Seminerimize Yoğun İlgi
Belediyemizin katkılarıyla düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan üniversite adayı ve Lise düzeyindeki öğrenciler için " Verimli ders çalışma teknikleri ve motivasyon" konulu seminer düzenlendi.

Türkiye çapında ‘Gri Koç’ lakabıyla tanınan, birçok kente düzenlediği programlar ve sosyal medyadaki motivasyon seminerleriyle büyük bir öğrenci kitlesine sahip olan Gökhan Müftüoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğrul Sönmez, konuşmacı olarak katılan Gökhan Müftüoğlu'na katılımları dolayısı ile teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu.

Toplam Ziyaretçi : 1906185
IP : 52.206.226.77