Hayvanlarımız İçin Bayat Ekmek Kutusu
Elbistan Belediyesi'nce şehrin birçok yerine yerleştirilen bayat ekmek kutuları ile sokak hayvanları da unutulmadı. Yerleştirilen kutulara aralıklarla bayat ekmekler bırakılacak.

Yapılan çalışma hakkında Elbistan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde yapılan açıklamada, " Elbistan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce ilçemiz genelinde sokak hayvanları için bayat ekmek kutuları bırakılmaya başlandı. Yine bu kutulara aralıklarla bayat ekmek bırakılacaktır. Bu çalışma ile hem ekmek israfının önüne geçilecek hem de soğuk ve karlı havalarda yem bulmakta zorluk çeken hayvanlarımızın hayatta kalmaları sağlanacaktır. Vatandaşlarımızın da bayat ekmeklerinin çöpe değil de bu bayat ekmek kutularına bırakmalarını önemle rica ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

IP : 52.23.192.92