Kent Müzesi Son Aşamaya Girdi
Kahramanmaraş Müzeler Müdürü Ahmet Denizhanoğulları ve Müze yetkilileri Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş'ı makamında ziyaret ederek, Kent Müzesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'ın girişimleri ile başlayan ve çalışmalarda son aşamaya gelen Elbistan Kent Müzesi hakkında Kahramanmaraş Müzeler Müdürü Ahmet Denizhanoğulları, Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş'a bilgi verdi.

Ziyarette ilk olarak söz alan Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş, "Kahramanmaraş Müzeler Müdürümüz Sayın Ahmet Denizhanoğulları ve müze yetkilileri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sayın Mahir Ünal'ın girişimleri ile başlayan Elbistan Kent Müzemiz hakkında bizleri bilgilendirmek için bizleri ziyaret etti. Aldığımız bilgilere göre müzemiz bitme aşamasına geldi. Çalışmaları takdirle izliyoruz ve belediye olarak her türlü desteğe ve yardıma hazırız. Özellikle Sayın Bakanımız Mahir Ünala Elbistanımıza böyle önemli ve güzel bir eser kazandırdığı için minnettarım. Ayrıca Kahramanmaraş Müze Müdürü Ahmet Denizhanoğullarına gayretli çalışmalardan dolayı da çok teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Daha sonra söz alan Kahramanmaraş Müzeler Müdürü Ahmet Denizhanoğulları, "Sayın Bakanımızın Mahir Ünalın talimatları ve gayretleri ile kurulmasına başlanan ve çalışmalarda son aşamasına geldiğimiz Elbistan Kent Müzesi hakkında Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ahmet Tıraş'ı bilgilendirmek için ziyaret ettik. Sağolsun Sayın Başkanımız bizleri çok iyi karşıladı ve çalışmalarda belediye olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. İnşallah Elbistanımıza böyle önemli bir eseri çok kısa bir zamanda kazandırmış olacağız" ifadelerine yer verdi.

IP : 52.23.192.92