Eğitimde Seferberlik Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Elbistan Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş'ın "Eğitimde Seferberlik" sloganı ile başlattığı ve ilçemiz genelinde ki okulların her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için yapılan çalışmalar kapsamında, okullara kitap dağıtımı devam ediyor.

Bir ülkenin olmazsa olmazları arasında yer alan eğitimin önemini vurgulayan Elbistan Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş, ilçemiz genelinde ki tüm okullara her türlü desteğin verildiğini ifade etti.

Eğitimde Seferberlik çalışmaları hakkında bilgi veren Elbistan Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş, " Bir ülkenin olmazsa olmazları arasında yer alan eğitim bizler için çok önemli. Bu inançla ilçemiz genelinde eğitimde seferberlik başlattık. Geçtiğimiz günlerde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile görüşerek okullarımızda yapılacak olan 'Ufka Yolculuk' sınavı için dar gelirli öğrencilerimize Güzel Ahlak Yolculuğu, Erdemler Kampı ve Güzel Ahlak adlı kitaptan alarak dağıttık. Yine Elbistan Ortaokulumuzda açılan kütüphane için bir çok eserin yer alığı ve ortaokul öğrencilerimize hitap eden kitapları temin ettik.

Tabi okullarımız için sadece bunları yapmadık. Okullarımızın bahçelerine parke taşı döşeme çevre düzenleme gibi sayamayacağım hizmetleri götürdük. Bunlar yeterli mi tabi ki yetmez. Bizim yavrularımız her şeyin en iyisini hak ediyor" ifadelerine yer verdi.

IP : 52.23.192.92