Cumhurbaşkanı Yardımcı Fuat Oktay Elbistan'da
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Ünal ve Kahramanmaraş Milletvekilleri ile seçim bürosu açılışı için Elbistan'a geldi.

Elbistan Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş'ın da eşlik ettiği karşılama programı sonrası seçim bürosu önüne gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Ünal halka seslendi.

Açılış öncesi konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Ünal yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakının önemine değinerek, Elbistan 31 Mart gecesi Cumhur İttifakı Adayı  Mehmet Gürbüz ile yeni bir hizmet dönemine başlayacağını belirtti.

Daha söz alan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdiğini belirterek, Elbistan'a çok büyük yatırımlar yapılacağını ifade etti

Konuşmaların ardından seçim bürosu törenle açıldı.

Toplam Ziyaretçi : 1906163
IP : 52.206.226.77