TBB'den Belediyemize Kamyon Hibesi
Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş'ın girişimleri ve Cumhur İttifakının Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör'ün desteği ile belediyemize kamyon hibe edildi.

Türkiye'deki tüm belediyeleri tek çatı altında toplayan ve belediyelerin gelişmelerini hedefleyen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Elbistan Belediyesi'nin kullanımı için 1 adet damperli kamyon hibe dildi.

Hibe edilen kamyonu teslim alan Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş, Elbistan için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Destekleri için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ve TBB Yönetimine teşekkür eden Başkanımız Ahmet Tıraş, sözlerini şöyle sürdürdü; “İlçemize bir adet çekici kamyon kazandırmış bulunuyoruz. TBB’nin değerli katkılarıyla kamyonumuzu ilçe halkının hizmetlerinde kullanılmak üzere teslim aldık. Katkısı bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Toplam Ziyaretçi : 1906189
IP : 52.206.226.77