Metruk Binalar Yıkılmaya Başladı
Elbistan Belediyemiz, Kahramanmaraş Valiliği, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Koordinasyonunda ilçe genelinde ki metruk binalar yıkılmaya başlandı.

İlçe genelinde 51 metruk binanın yıkılması çalışmalarına Elbistan Belediyemizce başlandı. Yapılan çalışmalar hakkında Elbistan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkililer Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Belediyemiz, Kahramanmaraş Valiliği, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Koordinasyonunda başlatılan çalışmalar kapsamında ilçe genelinde 51 metruk bina yıkılmaya başlandı. İnsanlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binalar önceden tespit edilerek ilgili kamu kurum ve kuruşlar ile istişare yapılmış ve yıkım kararları alınmıştı. Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü araçları yıkım ve çalışmalarını sürdürürken Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ise metruk binaların çevresinde güvenlik tedbirlerini almışlardır. Burada ki amaç şehrimizin çehresini bozan görüntü kirliliğinin önüne geçmektir.

Ayrıca diğer 78 mahallemizde ise metruk ve kullanılmayan yapılar tespit edilmeye başlanmıştır. Tespit çalışmaları sona erdikten sonra yıkım çalışmalarına başlanacaktır" ifadelerine yer verildi.

Toplam Ziyaretçi : 1906162
IP : 52.206.226.77