400 Adet Küçük Çöp Konteynırı Monta Edildi
Elbistan Belediye Başkanımız Ahmet Tıraş'ın ilçe genelinde başlattığı hizmet furyası kapsamında ilçe merkezine 400 adet küçük çöp konteynırı yerleştirildi.

Meclis üyeliği görevinden Belediye Başkanlığına seçildiği andan itibaren Elbistan Belediyesi'nce ilçe genelinde hizmetler devem ediyor.

Konu hakkında Elbistan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Elbistan Belediye Başkan Vekilimiz Ahmet Tıraş'ın talimatı ile Temizlik İşleri Müdürlüğümüzce ilçe genelinde önceden yapılan tespitler sonrası 400 adet küçük çöp konteynırı monta edilmeye başlandı. Daha Temiz ve Yaşanabilir Bir Elbistan şiarı ile çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, hem merkez mahallelerimizde hem de kırsal mahallelerimizde bir çok ekip ile elle çöp toplama, konteynır bakım onarım ve çöp toplama çalışmalarına aralıksız devem ediyor. Elbistanlı hemşerilerimizin de çöplerini özellikle çöp konteynırlarına atmalarını önemle rica ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Toplam Ziyaretçi : 1906176
IP : 52.206.226.77