Belediye Başkanımız Canlı Yayına Katıldı
Elbistan Belediye Başkanımız Av. Durmuş Küçük, Bahar Tv’de canlı yayına katılarak, Bahar Tv sunucusu Hami Fiskeci’nin sorularını yanıtladı.

Elbistan Belediyesi çalışmaları hakkında Bahar Tv’ye açıklamalar yapan Elbistan Belediye Başkanımız Av. Durmuş Küçük, Elbistan’a kısa sürede büyük hizmetler yapıldığını söyledi.

4 yıllık görev süresince yapılan yatırım ve hizmetlerden de bilgiler veren Elbistan Belediye Başkanımız Av. Durmuş Küçük, özellikle asfalt, yeni su şebekesi, kaldırım çalışmaları, Dünya Bankası’ndan alınan hibe ile gerçekleştirilen katı atık projeleri hakkında bilgiler aktardı.

Ayrıca Elbistan Belediyesi Kent Konseyi’nde faaliyet gösteren Kültür Ocağı’nın çıkardığı ve şu an 9’uncu sayıya ulaşan Kültür Gazetesi hakkında da bilgiler verildi.

IP : 54.147.244.185

EMEK ECZANESİ (20-01-2017)